Smiemans takes care of Squire’s garden centre metamorphosis

Squire’s Garden Centre commissioned Smiemans Projecten to completely rebuild its existing garden centre in Woking, near London. With a curved and a venlo greenhouse, almost 1,700m² of additional covered sales space will be created.

Through this expansion, shopping is very convenient for customers. The garden plants are covered by the new venlo greenhouse. In the curved greenhouse of the type HighLight additional sales space will be realised for various product groups.

At the same time, we will build a spacious new entrance and replace most doors. Through all this the garden centre will get a complete metamorphosis.

www.smiemansprojecten.com

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close